Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Omdat het niet haalbaar is om alle adresgegevens van oud-leden zelf up-to-date te houden, hebben we naar een andere oplossing gezocht. Die oplossing is hopelijk gevonden in de vorm van een mailinglist. Je kunt je persoonlijk aanmelden voor deze mailinglist via het aanmeldformulier, zodat je voor oud-leden interessante mededelingen ontvangt. Is je mailadres veranderd of wil je je afmelden voor de lijst, stuur dan even een mailtje naar .

Oproep!

Van de volgende geregistreerde oud-leden zijn wij niet meer in bezit van een juist e-mailadres. Mocht u zelf of van anderen dit e-mailadres kennen, zouden wij erg blij zijn deze van u te ontvangen via onze Lid-Onbekend-Service-Tamar (LOST): . Wij kunnen ze dan op de hoogte houden van aankomende activiteiten, zoals het Tamar-toernooi en alle Lustrum-aangelegenheden, waarvan we hopen dat u allen aanwezig bent. Het zou jammer zijn als u de uitnodiging niet ontvangt!

• Ilse Haas
  • Marco van Berlo
  • Manon Burger
  • Eefje Janssen
  • Jurendy Martina
  • Miranda Verrijdt
  • Maartje van der Heijden
  • Taco Vader
  • Anja Timmer
  • Marc Eijssen
  • Niek Lambregts
  • Peter Paul Pruijn
  • Jean Jennen
  • Angel Meseguer
  • Jeroen Hendricks
  • Pim Cramer
  • Overzicht van inschrijvingen

Hieronder vind je een overzicht van de oud-leden die zich hebben aangemeld voor de mailinglist. Om dit overzicht te bekijken moet je zijn ingelogd. Dit overzicht staat hier om twee redenen: Als je nog geen e-mails hebt ontvangen terwijl je naam in deze lijst staat, dan sta je misschien ingeschreven met een e-mailadres dat niet meer bestaat. Neem in dat geval contact op met de secretaris. Daarnaast kun je in dit overzicht zien of de oud-leden waar je nog contact mee hebt ook aangemeld zijn voor de mailinglist. Mocht je nog oud-leden kennen die niet aangemeld zijn, dan kun je ze alsnog van de mogelijkheid op de hoogte stellen.

• Ma 1 Juli:
      Intern Eindtoernooi
    • Ma 1 Juli:
      Almanak
    • Do 4 Juli:
      Stratumse Bierestafette 2019
    • Ma 19 Augustus:
      Intro: Limbopad
    • Di 20 Augustus:
      Intro: Green Strip Market
    • Wo 21 Augustus:
      Intro: City Tour
    • Do 22 Augustus:
      Intro: Workshops
    • Do 29 Augustus:
      Intro: Master Kick-off
    • Do 19 September:
      Wissel-Algemene LedenVergadering

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.