Tamar - Commissies
Commissie bij Tamar
Tamar heeft een groot aantal commissies, die verantwoordelijk zijn voor alles wat Tamar een leuke vereniging maakt. Hieronder kun je kort lezen welke commissies er allemaal zijn. Heb je interesse om bij een of meerdere commissies te gaan? Stuur dan even een mailtje naar het bestuur , want het is altijd mogelijk om een commissievergadering bij te wonen om zo te kijken of het je leuk lijkt! Nog een voordeel van commissielid zijn is de gratis barbecue aan het einde van het jaar! Als er een vacature is voor een commissie, kun je hier een lijst met huidige vacatures bekijken.
Activiteiten commissie
Ongeveer een keer per 2 maanden wordt er een activiteit voor onze leden georganiseerd. Deze activiteiten lopen erg uiteen en variëren tussen Fotohunt, het Jachtseizoen, een First Dates avond en een bierproeverij. Alle activiteiten zijn terug te vinden op de activiteitenpagina en verslagen van activiteiten lees je terug in de maandelijkse nieuwsbrief.

Je kan contact opnamen door te mailen naar activiteiten@vvtamar.nl

Almanak commissie
De almanak commissie maakt de lustrum almanac. Een boek waarin we terug blikken op de laatste vijf jaar tamar.

Je kan contact opnamen door te mailen naar almanak.tamar@gmail.com

Bata commissie
De batacommissie regelt alles rondom een van de leukste evenementen voor studenten: de Batavierenrace. Dit is een hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede. Zo zorgt de commissie voor het vervoer en de tenten, maar houdt ook de planning in de gaten.

Je kan contact opnamen door te mailen naar bata@vvtamar.nl

Beach commissie
De beachcommissie regelt de eigen beachcompetitie van Tamar welke plaats vindt vanaf juni en doorloopt in de zomervakantie. Het reglement is terug te vinden op Mijn Tamar-Documenten. Heb je vragen of opmerkingen over deze competitie kan je contact met de commissie opnemen.

Je kan contact opnamen door te mailen naar beach@vvtamar.nl

Cantus commissie
De Cantus commissie organiseert een gezellig feest waarin liederen worden gezongen, veel adtjes worden getrokken, latijnse prietpraat wordt gesproken, maar vooral de plek waar je je aan de regels moet houden, want anders krijg je straf...

Je kan contact opnamen door te mailen naar cantus@vvtamar.nl

DateCie
Deze commissie organiseert een leuke activiteit voor alle teams. Een team wordt gekoppeld aan een ander team en deze gaan samen op 'date'.

Je kan contact opnamen door te mailen naar datecie.tamar@gmail.com

Intro commissie
Elk jaar vertrekken er oud-studenten en komen er nieuwe leden bij. Om te zorgen dat de instroom minstens zo groot is als de uitstroom, maakt de intro commissie promotie voor Tamar tijdens de introweek van de TU/e en Fontys.

Je kan contact opnamen door te mailen naar intro@vvtamar.nl

KCC
De KCC (kas controle commissie) controleert vooraf aan de ALV of de penningmeester de boekhouding op orde heeft en bericht dit hier. Meestal bestaat de KCC uit voormalige penningmeesters van de vereniging.

Je kan contact opnamen door te mailen naar kcc@vvtamar.nl

Kook commissie
De kookcommissie zorgt ervoor dat leden elke woensdag voor hun training of wedstrijd samen kunnen eten in de kantine voor een kleine prijs. De commissie regelt elke week de koks, bedenkt heerlijke recepten en regelt de inschrijvingen voor mensen die willen mee-eten.

Je kan contact opnamen door te mailen naar kookco@vvtamar.nl

Lustrum Commissie
Op 8 oktober 2023 wordt Tamar 60 jaar en daar hoort een feestje bij. De Lustrum Commissie organiseert verschillende activiteiten dat jaar om het te vieren.

Je kan contact opnamen door te mailen naar lustrum@vvtamar.nl

Lustrum gala commissie
De gala commissie organiseert dit jaar een gala ter gelegenheid van het 12de lustrum

Je kan contact opnamen door te mailen naar galacommissie.tamar@gmail.com

LustrumTripCommissie
De LustrumTripcommissie speelt de cruciale rol bij de organisatie van de meest zonnige en warme reis van het seizoen deze zomer naar La Piel de Toro - Spanje!

Je kan contact opnamen door te mailen naar lustrumreis.tamar@gmail.com

Oostblok commissie
De oostblok commissie organiseert de buitenlandse reis die ergens in het jaar plaatsvindt. De grote vraag is alleen of hij dit jaar dan wel naar het oostblok toe gaat of ergens anders naartoe.

Je kan contact opnamen door te mailen naar oostblok@vvtamar.nl

Promotie commissie
De promotie commissie ontwerpt het promotiemateriaal van Tamar. Maakt foto's bij activiteiten en beheert de social media.

Je kan contact opnamen door te mailen naar promotie@vvtamar.nl

Raad van Advies
De Raad van Advies voorziet het bestuur gedurende hun jaar van advies en controleert of het beleid goed wordt nageleefd. Het bestuur kan hierdoor op tijd langetermijnproblemen ontdekken en oplossen. De RVA bestaat uit oud-bestuursleden uit verschillende jaren.

Je kan contact opnamen door te mailen naar rva@vvtamar.nl

Redactie
De redactie verzamelt alle verhalen over activiteiten, wedstrijden, toernooien en "wist-je-datjes" en publiceert ze in het verenigingsblad "De Tamarinde", welke meerdere keren per jaar verschijnt. Ook jouw verhalen zullen misschien wel een plaats krijgen in de Tamarinde, als je ze naar de commissie stuurt!

Je kan contact opnamen door te mailen naar redactie@vvtamar.nl

SnowCie
De SnowCie is verantwoordelijk voor het organiseren van een ski reis samen met UvO, een volleybal vereniging uit Amsterdam.

Je kan contact opnamen door te mailen naar snowcie@vvtamar.nl

Sponsor Commissie
Deze commissie werkt nauw samen met bestaande en potentiële sponsors van Tamar om ervoor te zorgen dat de vereniging extra geld heeft voor al onze activiteiten!

Je kan contact opnamen door te mailen naar sponsorcommissie@vvtamar.nl

Technische commissie
De technische commissie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en de wedstrijden. Zij proberen ervoor te zorgen dat al onze leden op hun eigen niveau kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen.

Je kan contact opnamen door te mailen naar tc@vvtamar.nl

Toernooi commissie
In de lente of vroeg in de zomer organiseert Tamar een groot volleybaltoernooi samen met Nuvoc. Een maand eerder zal ook een 4x4 toernooi worden georganiseerd, welke meer toegankelijk is voor niet-volleyballers om kennis met Tamar te maken.

Je kan contact opnamen door te mailen naar toernooi@vvtamar.nl

ToP commissie
Tijdens het weekend van Hemelvaart organiseert de Tamar op Pad commissie een weekend vol activiteiten ergens in Nederland.

Je kan contact opnamen door te mailen naar top@vvtamar.nl

Web commissie
De webcommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. Tips of niet werkende pagina's kan je natuurlijk altijd aan de commissie doorgeven!

Je kan contact opnamen door te mailen naar wc@vvtamar.nl