Tamar - Diners
Hoe werkt mee eten?
Als lid kun je (bijna) elke woensdag dineren in de kantine van de sporthal (Vijfkamplaan 10). Op deze pagina kun je invullen of je mee wilt dineren en of je wilt meehelpen met een diner voor een 50% korting of je maaltijd.

Enkele belangrijke informatie:
Inschrijvingen open: donderdag 12.00 uur
Inschrijvingen gesloten: maandag 23.59 uur
Dinertijd: woensdag 18.30 uur
Kosten: maximaal 5 euro per maaltijd. Na elk halfjaar ontvang je een betalingsverzoek.

Om je in te kunnen schrijven voor een diner moet je eerst je allergieën en dieetwensen hebben ingevuld aan de onderkant van deze pagina. Meestal is er een maximum van 20 inschrijvingen, met daarbij wie het eerst komt wie het eerst maalt, naast de mensen die helpen. Als de inschrijvingen vol zijn stuur een berichtje naar de kookcommissie, dan kun je op de reservelijst gezet worden. Als je op de reservelijst staat en er is geen plek vrij gekomen kan je voorrang krijgen op het mee-eten voor de volgende keer. Als je je inschrijving wilt annuleren nadat de inschrijvingen gesloten zijn, neem dan contact op met de kookcommissie (kookcommissie@vvtamar.nl ). Als de boodschappen al gedaan zijn, moet je je deel betalen, zo niet, dan heb je geluk. Als je ooit vragen of zorgen hebt over allergieën of andere zaken, neem contact op met ons om je vragen te beantwoorden.

Helpen met voorbereiden
Er is regelmatig hieronder een lijst te vinden met opties om te helpen met de voorbereidingen. Deze hulp is nodig om te zorgen dat het eten ook elke keer kan doorgaan aangezien de kookcommissie niet altijd aanwezig kan zijn door o.a. uitwedstrijden. Als compensatie voor het helpen hoef je maar de helft voor je maaltijd te betalen.
Je kan helpen door de boodschappen te doen, wat gedaan wordt op de dinsdag of woensdag. De boodschappenlijst etc. wordt door de commissie doorgestuurd. De kosten hiervoor kun je declareren bij de penningmeester. Er is ook de mogelijkheid om te helpen met koken, wat begint om 17:00 op woensdag.

Veel liefs,
De Kookcommissie