Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!


🍻 "Een Nacht om te Vergeten" Pubquiz & Muziekestafette 🎶


Sluit je aan bij de eerste AC-activiteit, een avond vol plezier, weetjes en muziek en bier!


📅 Datum: 01-12-23

🕖 Tijd: 20:00-23:00

📍 Locatie: TBD


Hoogtepunten:


Pubquiz 🧠

Muziekestafette 🎤

Bier 🍺

Prijzen & Verrassingen 🎁


Meld je aan via de website vóór 24-11-23 om je plek te reserveren! Voor details en vragen, neem contact op met de Activiteiten Commissie


Laten we samen onvergetelijke herinneringen creëren tijdens "Een Nacht om te Vergeten"!


de AC

Tom, Lisa, Jet, Hidde en Roos


9 dec. 2023 t/m 10 dec. 2023
Lustrum Gala

Je bent hierbij van harte uitgenodigd voor het 💎 Diamonds Under the Ocean 💎60-Jaar Lustrumgala.


Koop je kaartje via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/LustrumGalaTamar

KAARTVERKOOP SLUIT OP 20-11-2023

Je kunt ook een kaartje kopen voor je vrienden of je date


Datum Gala: 09/12/23

Tijd: diner 19u, gala 21u, deur sluit 22u

Locatie: Ost Sectie C, Eindhoven

galaticket: €66,-

diner: €32,50 (3 gangen + 3 drankjes)

Dresscode: onderwaterelegantie (black tie)


✨Hoogtepunten van de avond✨

🎶 Een band en 2 DJ's

💃 Dans de hele nacht door

🫅Prom King and queen 

💎 Dromerige onderwaterwereld en een photobooth


Koop je kaartje, stof je diamanten en parels af en bereid je voor op een plons op het meest glamoureuze evenement van het jaar!


🫶Het 60 jaar Lustrumgalacommissie: Jet, Hidde, Ruben, Lisa, Roos en Julia


JETZT GEHT LOS! Ga mee naar Zell am See!? Ook dit jaar gaat Tamar weer een weekje de sneeuw verkennen. Dit jaar samen met de Eindhovense studenten voetballers van Pusphaira. Met in totaal 50 studenten zullen we de bus pakken naar het prachtige Oostenrijk, waar we een eigen privé huisje hebben voor onze groep. Tamar heeft dit jaar 20 plekken beschikbaar. Er zal met een wachtrij gewerkt worden, wanneer er meer mensen mee willen. Let dus op, vol = vol!

 

De bus vertrekt op vrijdagavond 23 februari en we zullen dan zaterdagochtend arriveren in Zell am See. Zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag gaan we dan ook lekker skiën & snowboarden (en niet te vergeten, après skiën!). Het vertrek is dan weer op woensdagavond en aankomst in Nederland op donderdagochtend.


Dit jaar zitten we in het prachtige skigebied ‘Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn’ waar zeker 400 km aan pistes te vinden zijn. Zowel voor beginners als voor gevorderden is hier genoeg te skiën en te snowboarden. De après-ski begint al op de top van de berg bij Schnaps Bar Hans of bij een van de vele schirmbars aan de piste. 


We verblijven in een privé huisje met een eigen bar, ontbijtzaal en recreatieruimte met onder andere tafelvoetbal tafel. De skilift is op 200 meter van het huisje en een van de pistes loopt letterlijk achter het huisje langs (piste 16). Met een kleine 300 meter sta je ook nog eens in het centrum waar vele restaurantjes en kroegen te vinden zijn. 


PS: er is hier ook een terme: de Tauern spa


De prijs is rond de 740 euro inclusief:

  • Busreis

  • Ontbijt (behalve op de dag van aankomst)

  • Skipas voor 5 dagen

  • Bedlinnen & handdoeken


Verder kan je tegen betaling ski/snowboardmateriaal huren en ski of snowboardlessen nemen. Oftewel, een top deal en super gave vakantie! 


BELANGRIJK

Na het aanmelden op de Tamar site moet je nog wel een aanbetaling overmaken van 100 euro. Pas na het overmaken van de aanbetaling ben je officieel ingeschreven. Begin januari zal de verdere informatie worden gevraagd en de betaling verder worden afgerond. 


IBAN                 :   NL53 RABO 0147 9848 23

In the name of :   Volleybalvereniging Tamar

Omschrijving     :   Aanbetaling wintersport [je naam]


Hola chicas y chicos, 


Fiesta🎉, sol☀️ y cerveza🍻, klinkt dat goed? Zorg dat je klaar bent voor de Tamar-reis van je leven! We organiseren deze zomer de lustrumreis om de 60e verjaardag van Tamar te vieren, een week vol zon, poolparties, excursies en gezeligheid met je favoriete Tamar-leden.🍹


Wanneer: 10 juli - 17 juli 2024 

Waar: In een chique villa met zwembad ergens in Spanje 

Wie: Jij! en 29 andere Tamar-leden, max 30 plekken (vol=vol) 

Wat: (Beach)volleybal, feesten, cocktails en zon 

Prijs: Ongeveer € 550,- voor vlucht en accommodatie.


Deze prijs is exclusief eten, drinken, transport en activiteiten, dus wees je ervan bewust dat je totale uitgaven hoger zullen zijn. Je hebt de keuze om niet deel te nemen aan de duurdere activiteiten, dus je bepaalt zelf deels hoe duur je het maakt. 


We begrijpen dat er mensen zullen zijn met examens of deadlines tijdens de reis. Als je deze verplichtingen hebt maar toch wilt deelnemen, registreer je dan nog steeds via de website en stuur een van ons een appje voor 26 oktober.


Vanaf 26 oktober sluiten de registraties en worden de vlucht- en villareserveringen namens jou gemaakt, jij bent dan verantwoordelijk voor het betalen hiervan.


With love, de Lustrumreiscommissie 😎 

Julia, Renate, Maika, Wesley en Lieke 👙