Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!


ToP leden van Tamar!

Het is eindelijk weer zo ver, we gaan terug in de ToP tijd met het Tamar Op Pad weekend van 26 tot 29 mei 2022 (Hemelvaartsweekend). Of bedoelen we Tijd om te Pilsen? Terug naar die ToP tijd waar we nog wel een bestuur hadden ipv commissie, wel volle teams aanwezig waren, er wel een historisch logo was, en er nog wel een wachtlijst was...

Genoeg onzin, nuttige info:

- het thema: terug naar die ToP tijd

- de locatie wordt later bekend gemaakt, maar een ding kunnen we vertellen, het ligt zeker wel afgelegen

- inschrijven kan tot 24 april

- plek voor 37 toppers, vol = vol, dus meld je snel aan!

- de kosten zullen rond de 58 euro zijn, hier zal alles voor inbegrepen zijn (m.u.v. de flessen ice)

- het beloofd een ToP escalatie weekend te worden met de nodige drankjes en leuke activiteiten

MELD JE DUS NU AAN! GAS GAS!

Liefs, de ToP commissie a la het 58e bestuur


Zijn jullie klaar voor het volgende gala?  ðŸ¥‚ Dan hebben we goed nieuws! Op 2 juni organiseert Tamar een gala met negen andere sport verenigingen die aangesloten zijn bij het SSC. Het thema van de avond: dancing with the stars! ðŸ’ƒðŸ•º


Koop je tickets door de link onderaan dit bericht te kopiëren en schrijf je in via de website. Kaartjes kosten 27,50 euro pp. En je mag uiteraard een +1 meenemen! Zorg ervoor dat je je kaartje voor 18 mei koopt. Het gala zal plaatsvinden in Paviljoen Genneper Parken

En dan nu iets wat je niet wil missen: de top 3 teams met de meeste teamleden aanwezig krijgen van het bestuur na/voor een training na keuze taart! Dus zorg ervoor dat je met je hele team aanwezig bent op dit fantastische gala en koop nu je kaartje! Disclaimer: wil je kans maken op de teamprijs zorg er dan voor dat je zowel een kaartje koopt als je inschrijft op de website!! alleen dan geldt je aanwezigheid. 

Tot snel in ons gala galaxyʉϬ

Koop je kaartje via: https://shop.eventix.io/a35d60d6-ac35-11ec-b3c4-9e36bf7d673e/tickets?shop_code=vuqvkdee&original_referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F


Het Pinkstertoernooi in het Noord-Brabantse dorp Sint Anthonis wordt dit jaar voor de 64ste maal georganiseerd. De Tamarianen kunnen dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken! Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden zal het ook dit jaar in het pinksterweekend worden georganiseerd. Dit weekend zal in het teken staan van 2 dagen volleybal en 3 dagen feest. Vrijdag zullen de artiesten van het ‘Hollands Pinksterfeestival’ zorgen dat het dak van de tent gaat en op zaterdag en zondagavond zullen twee fantastische coverbands hun opwachting maken.

Tamar doet mee aan het toernooi op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni. Er is alleen nog plek op 5 juni om je in te schrijven. De kosten voor het toernooi zijn €40,- per team per dag (inclusief tickets voor de feesten) en er zal zaterdag voor €5,- p.p. een slaapplek in de buurt voor jullie worden geregeld. Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!


5 jun. 2022
Pinkstertournooi 5 juni

Het Pinkstertoernooi in het Noord-Brabantse dorp Sint Anthonis wordt dit jaar voor de 64ste maal georganiseerd. De Tamarianen kunnen dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken! Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden zal het ook dit jaar in het pinksterweekend worden georganiseerd. Dit weekend zal in het teken staan van 2 dagen volleybal en 3 dagen feest. Vrijdag zullen de artiesten van het ‘Hollands Pinksterfeestival’ zorgen dat het dak van de tent gaat en op zaterdag en zondagavond zullen twee fantastische coverbands hun opwachting maken.

Tamar doet mee aan het toernooi op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni. Er is alleen nog plek op 5 juni. De kosten voor het toernooi zijn €40,- per team per dag (inclusief tickets voor de feesten) en er zal op zaterdag voor €5,- p.p. een slaapplek voor jullie worden geregeld. Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!


Vanaf 7 juni is het weer zover, de beach competitie gaat weer van start! Lekker de hele zomer volleyballen onder het genot van een biertje en muziek.

De beach competitie zal gaan lopen van 7 juni tot de intro week (midden augustus).

Dit jaar spelen we de competitie op de dinsdag en woensdag avonden van 18:00 uur tot zonsondergang. Hoe verder we in de competitie komen, hoe langer we door kunnen gaan, omdat het langer licht blijft. In principe heb je elke week een of twee wedstrijden, maar wij zullen het schema maken aan de hand van jullie beschikbaarheid die wij later nog gaan vragen.

Je geeft je op via de site. Door middel van onderstaand Google form kun je aangeven met wie je een duo vormt.

Nuttige info:

- de teams bestaan uit 2 personenen, een man en een vrouw, geef in de Google form ook aan in welk team je zit zodat we de poules op niveau kunnen indelen

- Verzin een leuke teamnaam voor je team

- De wedstrijden worden gespeeld op de beachvelden op het SSC terrein

- Mocht je geen teamgenoot kunnen vinden, dan kun je Arda appen en koppelen wij je aan iemand

Mocht je nog geen leuke teamnaam weten of deze later nog willen aanpassen, dan kun je dit doen door iemand van de beach commissie te appen.

Zoek dus snel een team maatje en meld je aan! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezv3KaIbKMdsCSyKYFuDusp=sf_link

Liefs de beach commissie,

Arda, Jesse en Jet


Lieve Tamarianen,

17, 18 en 19 juni is het weer zo ver: Het Hajraa Buitentoernooi!! Net als andere jaren gaan we vanuit Tamar gezellig mee spelen! Op zaterdag en zondag is er een toernooien op vrijdag en zaterdag een heerlijk feest. 

Via de site (vvtamar.nl) kan je je inschrijven tot 22 Februari, het bestuur zal dan teams maken. Mocht je zelf een team samenwillen stellen stuur dan een mailtje of appje naar Lieke (0622357615, wedstrijdsecretaris@vvtamar.nl) dan zullen wij daar rekening mee houden.

Op naar een heerlijk weekend vol (brak)volleybal, drankjes, dansjes en chill sessies in het gras!