Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

Het is misschien nog een beetje koud, maar het beach weer komt er snel aan☀️🏖️. Dus is het tijd om ons voor te bereiden op de geweldige Tamar beach competitie van 2024. De aftrap van het toernooi zal zijn op 22 mei en er zal gespeeld worden op dinsdag en donderdag tot en met 22 augustus.

Meer informatie kan hieronder gevonden worden en op de Tamar website onder beachvolleybal. We hopen jou en je partner(s) te zien dit beach seizoen. Als het je echt niet lukt om een partner te vinden stuur dan gerust een berichtje naar iemand van de commissie (Bernd, Twan & Richard) en dan zullen we proberen een partner voor je te vinden.

Batavierenrace 2024

Hier kun je je inschrijven als je geen team hebt voor het Tamar Nuvoc toernooi, maar wel mee wil doen. Wij zullen je dan indelen samen met andere die opzoek zijn naar teamgenootjes of we zullen je in overleg toevoegen aan een zelfgevormd team.

Altijd al eens mee willen doen aan het grootste grasvolleybal toernooi van Europa? Dat komt goed uit want dat toernooi is gewoon hier in Eindhoven!
Samen met verschillende Tamarianen doen we mee aan het Hajraa buitentoernooi waar we 6 tegen 6 spelen op een grasveld. Er zijn poules voor elk niveau dus iedereen is welkom. Het bestuur zal de teams indelen op niveau, als je heel graag met iemand in een team zit kan je dit altijd doorgeven. Het volleyballen is op zaterdag 15 en zondag 16 juni.
Naast het volleyballen wordt er op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni afgesloten met een gaaf feestje in de markthal voor metaforum. Verder claimed Tamar elk jaar een plekje op de camping op het Tu/e terrein om de volledige weekend ervaring mee te maken, maar thuis slapen mag natuurlijk ook.
Het inschrijfgeld zal ongeveer 15 euro per persoon zijn.

Twijfel je nog? Kijk dan eens de aftermovie van vorig jaar om te zien hoe gaaf het is:

Hola chicas y chicos,

Fiesta🎉, sol☀️ y cerveza🍻, klinkt dat goed? Zorg dat je klaar bent voor de Tamar-reis van je leven! We organiseren deze zomer de lustrumreis om de 60e verjaardag van Tamar te vieren, een week vol zon, poolparties, excursies en gezeligheid met je favoriete Tamar-leden.🍹

Wanneer: 10 juli - 17 juli 2024

Waar: In een chique villa met zwembad ergens in Spanje

Wie: Jij! en 29 andere Tamar-leden, max 30 plekken (vol=vol)

Wat: (Beach)volleybal, feesten, cocktails en zon

Prijs: Ongeveer € 550,- voor vlucht en accommodatie.

Deze prijs is exclusief eten, drinken, transport en activiteiten, dus wees je ervan bewust dat je totale uitgaven hoger zullen zijn. Je hebt de keuze om niet deel te nemen aan de duurdere activiteiten, dus je bepaalt zelf deels hoe duur je het maakt.

We begrijpen dat er mensen zullen zijn met examens of deadlines tijdens de reis. Als je deze verplichtingen hebt maar toch wilt deelnemen, registreer je dan nog steeds via de website en stuur een van ons een appje voor 26 oktober.

Vanaf 26 oktober sluiten de registraties en worden de vlucht- en villareserveringen namens jou gemaakt, jij bent dan verantwoordelijk voor het betalen hiervan.

With love, de Lustrumreiscommissie 😎

Julia, Renate, Maika, Wesley en Lieke 👙