Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

8 jul. 2022 t/m 9 jul. 2022
Eind BBQ

De eindbbq is weer in zicht! Zorg allemaal dat je 8 juli in je agenda hebt staan voor een heerlijke BBQ bij de Feestfabriek in de achtertuin.
Heb je een contributietaak gedaan het afgelopen jaar dan wordt deze BBQ gratis en voor niks verzorgt voor jou. Mocht je nou geen contributietaak hebben gedaan dan ben je uiteraard ook van harte uitgenodigd. Er zullen dan wel wat kosten aan zitten, maar deze hangen af van het aantal deelnemers.

Wij hopen dit seizoen met jullie allemaal mooi te kunnen afsluiten op 8 juli!