Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!


Het Hajraa buitentoernooi van 2023.

Dit is een indicatie als je mee wil doen. Voor meer informatie over het toernooi en de aftermovie van vorig jaar: BUTO  Aftermovie


5 jul. 2023 t/m 6 jul. 2023
Eindtoernooi

Houd een plekje vrij in je agenda want het eindtoernooi komt er weer aan. De volleybal afsluiting van het jaar is terug, compleet met een avond volleyballen in mix teams, een feest bij ronnie in de kantine en een prachtig pyjama party thema.  Schrijf je in voor de activiteit en het bestuur zal je indelen in een team.