Tamar - Activiteiten
Activiteiten bij Tamar
De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van onze activiteitencommissie (activiteiten@vvtamar.nl). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina.Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

15 dec. 2022
Tamar borrel dames 3, heren 3 & mix team

Kom samen feest vieren met dames 3, heren 3 en het mix team in de Feestfabriek

19 dec. 2022
Van lint week: Kinbal

Kinbal, 's werelds enige balspel waar drie teams tegelijks strijden, maar dat is niet alles. De bal is niet meer dan 1,2 meter in diameter.
Team grootte (4)

19 dec. 2022
Van lint week: Tchoekbal

Tchoukball is een snel balspel dat lijkt op handbal maar in plaats van een goal speel je het met... een trampoline!
Team grootte (5)
!De finale is op Donderdag!

Van lint week: Archery tag

Altijd al iemand neer willen schieten met een pijl en boog maar dan op een veilige manier? nu is je kans!

team grootte (6)

Van lint week: Quadbal
Ooit trefbal, handbal en tikkertje tegelijkertijd willen spelen terwijl je struikelt over een stok tussen je benen. Nou dan is dit de sport voor jou!
Team Grootte (5)

Van lint week: Kano Polo

Heb je ooit waterpolo willen spelen, maar dan in een kano? Tijdens de van Lint week kan het!
Team grootte (5)
Deze sport heeft een finale op donderdag

Dit jaar organiseerde Tamar voor het eerst een eigen skitrip! Samen met Studentenvolleybalvereniging UvO uit Amsterdam laten we Nederland achter voor een sportieve en feestelijke wintersportreis.

We gaan naar een van de grootste skigebieden ter wereld namelijk: Portes duSoleil.

Om precies te zijn, de stad Avoriance op de grens van Frankrijk en Zwitserland met meer dan 600 km (!) pistes voor elk niveau.

Het is een 5-daagse reis, inclusief 3 skidagen (inclusief geweldige après-ski) en 2 transportnachten.

Voor slechts 429 euro heb je:

- Vervoer per luxe (nacht)toerwagen;

- Een bed om in te slapen;

- Skipas om 3 dagen in de skilift te komen

Meer informatie over de reis zoals reistijden en de accommodatie volgt later!

Aanmeld info! Aankomende woensdag (21 september) om 19:00 zullen de inschrijvingen voor de wintersport op de website open gaan. Er zijn 15 plaatsen en het is wie het eerst komt wie het eerste maalt. Zijn de plekken vol en wil je op de wachtrij, stuur dan even een berichtje naar Hanna.

de Snowcie,

Hanna, Lea, Mathijs, Sebastiaan & Lisa

[24/25] 28 apr. 2023 t/m 30 apr. 2023
Batavieren Race

Op 29 en 30 april vindt de batavierenrace plaats. De Batavierenrace is een studentenestafette over ruim 175 km in 25 etappes van Nijmegen via Duitsland en de Achterhoek naar de Universiteit Twente. Je kunt zelf bepalen welke afstand je wilt rennen (tussen de 3 en 10 km). De wedstrijd begint op 29 april in de avond en eindigt op 30 april. Na de finish van de Batavierenrace rond 18:00 uur volgt jaarlijks het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente.

Help jij Tamar naar de finish? Schrijf je dan snel in via de website, www.vvtamar.nl.  De inschrijvingen sluiten op 20 december.

Ons team gaat bestaan uit 25 Tamarianen, dus schrijf je snel in! Als de 25 plekjes gevuld zijn kom je op de wachtlijst terecht, mocht er dan iemand geblesseerd raken dan kun je alsnog mee!

Meer informatie over de Batavierenrace kun je vinden op: https://www.batavierenrace.nl

Xx de Bata Commissie (Lotte, Mathijs, Maud & Julia)