Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

22-04-2021
21-04-2021 23:58

22-04-2021 - Bestuurswervingsactiviteit 2

[BESTUURSWERVING]

Hoi allemaal,

Donderdag 22 april om 19.30 uur staat de tweede wervingsavond gepland voor het 59e bestuur! Het is zeker mogelijk om deze avond bij te wonen als je er de eerste keer niet bij bent geweest. Deze wervingsavond is net als de eerste geheel vrijblijvend. Ben je nieuwsgierig hoe het is om bestuur te gaan doen bij Tamar of wil je graag wat meer informatie, stuur mij dan een appje of meld je aan via de site zodat we weten dat jij er ook bij bent die avond.

Alvast een fijn weekend!

------------------------------------------------------------------

Hi everybody,

The second recruitment evening for the 59th board is planned on Thursday, April 22 at 7.30 pm. It is also possible to attend this evening if you did not attend the first time. Just like the first, this recruitment evening is completely without obligation. Are you curious what it is like to do a board year at Tamar or would you like some more information, send me an text message or sign in at www.vvtamar.nl so that we know that you will also be there that evening.

I’m wishing you all a very nice weekend!

04-09-2021
05-09-2021
29-04-2021 23:59

04-09-2021 t/m 05-09-2021 - Hajraa buitentoernooi

Beste leden,

Zo ook dit jaar doet Tamar mee aan het Hajraa buitentoernooi. Door de Covid-19 gaat dit jaar het net alles een beetje anders. Hajraa heeft twee senarios online gezet op de hajraabuitentoernooi instagram, een coronaproof en normaal. Voor de coronaproof hebben ze in gedachten om 1 dag te organiseren met feest elementen erin. Hiermee willen ze de kans groter maken dat het doorgaat. Het toernooi vind plaats op 4 en 5 september (coronaproof senario is een van deze dagen). Dit klinkt verweg maar de voorinschrijvingen gaan 30 april al open! Schrijf je dus snel in op vvtamar.nl! Dan zorgt het bestuur voor de inschrijvingen. Ook zorgen zij voor het maken van de teams. Je kan je inschrijven op onze site tot en met 29 april.

Geef aan Maaike Rijkers door welke dag je het liefst wilt spelen (in het geval van coronaproof senario). Dit kan via het email adres: cib.tamar@gmail.com of via Whatsapp: 0623672538

Welke senario het ook zal zijn, we maken er een feestje van!
Voor meer informatie over het toernooi kun je naar de instagram hajraabuitentoernooi!

------------------------------------------------------

Dear members,

Like this year, Tamar is participating in the Hajraa outdoor tournament. Because of the Covid-19 it is a little bit different. Hajraa has posted two scenarios on their instagram, a corona proof and a normal one. In case of the Corona Proof scenario, they are organising one day with party elements. By doing this they want to increase the chance that it will continue. The tournament takes places on September the 4th and/or the 5th (Corona Proof is one of these days). It sounds far away but the pre-registrations are opening April on 30th! Sign up quickly at vv.tamar.nl The board take care for of the registrations. They will also make the teams. You can sign up on our site untill April 29th.

Send a message to Maaike Rijkers with your preference on which day you want to play (in case of the Corona Proof scenario). You can send it to cib.tamar@gemail.com or via Whatsapp: 0623762538.

With either one scenario or the other, we are going to make a great party!
For more information about the tournament, go to the hajraabuitentoernooi instagram!

• Do 22 April:
    Bestuurswervingsactiviteit 2
  • Do 29 April:
    AC Activiteit
  • Do 13 Mei:
    TOP dag
  • Do 27 Mei:
    AC Activiteit
  • Za 4 September:
    Hajraa buitentoernooi

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram