Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

• Wo 23 Oktober:
    Wedstrijden D5,H3,D1,D4,D3
  • Do 24 Oktober:
    Wedstrijd D2
  • Ma 28 Oktober:
    Wedstrijden H3,H2
  • Wo 30 Oktober:
    Wedstrijden D5,D2,D3
  • Do 31 Oktober:
    Wedstrijden H4,D4,D1
  • Wo 6 November:
    Wedstrijden H4,H2,H3
  • Do 7 November:
    Wedstrijd H1
  • Ma 11 November:
    Wedstrijd H3
  • Wo 13 November:
    Wedstrijden D1,D3,D5,D2,H1

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.