Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

24-11-2020
18-11-2020 23:59

24-11-2020 - Op jacht met Tamar / Hunting with Tamar

Lieve allemaal,

Hopelijk komen jullie de weken zonder volleybal een beetje door! Helaas kunnen we voorlopig nog niet volleyballen of dansjes doen in de Kix. Maar niet getreurd, de A$Y heeft niet stil gezeten en wij willen jullie dan ook uitnodigen om samen met ons ‘Het Jachtseizoen’ te spelen op 24 november! Heb je altijd al willen jagen op mensen van Tamar of wil je liever opgejaagd worden?! Schrijf je dan nu in!!
Inschrijven kan tot 21 november, omdat we natuurlijk nog te maken hebben met corona zal ook voor deze activiteit gelden VOL=VOL.

Inschrijvingen gaan zoals gewoonlijk via de site, vvtamar.nl. Het spel zal worden gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen, dus als je een groepje hebt mag je dit naar een van ons appen of mailen naar activiteiten.tamar@gmail.com. Als je geen groepje kan maken zullen wij je indelen met maximaal 3 anderen.

Uiteraard houden wij ons tijdens de activiteit aan de huidige regels en zullen we jullie op tijd inlichten als de activiteit zal veranderen.

Let the hunt begin!

XOXO de A$Y,

Romar, Renate, Julia en Lieke

Tijd: 19.00-22.00(ongeveer)
Locatie: centrum van Eindhoven, iedere groep start op een andere locatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear All,

Hopefully, you can get through the weeks without volleyball! Unfortunately, we are not yet able to play volleyball or dance in the Kix. But don’t worry, the A$Y has been busy and we would like to invite you to play ‘Het Jachtseizoen/The Hunting Season’ with us on November the 24th! Have you always wanted to hunt people from Tamar or would you rather be hunted?! Register now!! You can register until November the 21th and because we are still dealing with corona FULL=FULL will also apply for this activity.

As usual, registrations go via the site, vvtamar.nl. The game will be played in groups with a maximum of 4 people, so if you have a group you can app or email this to one of us at activiteiten.tamar@gmail.com If you do not have a group we will assign you to one with maximal 3 others.

Of course, we adhere to the current rules during the activity and we will inform you in time if the activity changes.

Let the hunt begin!

XOXO the A$Y

Romar, Renate, Julia and Lieke

Time: 19.00-22(approximately)
Locatie: city centrer Eindhoven, starting location differs per group

• Di 24 November:
    Op jacht met Tamar / Hunting with Tamar
  • Wo 25 November:
    Wedstrijden D3,H3,D2,H4,H2,H1
  • Do 26 November:
    Wedstrijd D1
  • Ma 30 November:
    Wedstrijd H3
  • Wo 2 December:
    Wedstrijden D1,D2,H2,D3
  • Ma 7 December:
    Wedstrijden H4,D4
  • Di 8 December:
    Wedstrijd H2
  • Wo 9 December:
    Wedstrijden D5,D3,H1,H3,D2,D1
  • Di 15 December:
    Wedstrijd H3

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram