Aanmelden Activiteiten

• Beer tasting (29 Januari)
    Inschrijving sluit over 0 dagen en 20 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

29-01-2021
21-01-2021 23:59

29-01-2021 - Beer tasting

Hoi allemaal!

Op 29 januari is de eerst volgende activiteit, namelijk een bierproeverij! Dit zal online zijn maar je kan natuurlijk samen gaan zitten afhankelijk van de maatregelen die er op dat moment gelden. Om 20 uur beginnen we en gaan we live op de discord van Tamar. Gedurende de avond zullen wij jullie voorzien van informatie over de bieren, sterke verhalen, spelletjes en sluiten we af met een heuze special act.

We bieden twee verschillende pakketten aan, samengesteld door Bierfederatie:

4 speciaalbier voor 12 euro inclusief snacks
6 speciaalbier voor 16 euro inclusief snacks

Geef je op via de site (vvtamar.nl) voor 21 januari en laat ons via de mail (activiteiten.tamar@gmail.com) weten welk pakket je wil en met wie en waar je die avond bent. Mocht je nog niet weten waar je gaat afspreken probeer wel zo vroeg mogelijk te laten weten welk pakket je wilt zodat wij dit kunnen doorgeven bij de bestelling, het adres kan je dan later nog n keer doorgeven. Als het opgegeven adres in Eindhoven is zullen wij ergens die week de pakketjes persoonlijk langs komen brengen, informatie daarover volgt nog. Als dit niet in Eindhoven is, of je je adres liever niet met ons wil delen zullen wij een adres en tijd doorgeven waar je het op kan halen.

Hopelijk tot dan!
XOXO de A$Y

PS: mocht je nog harder willen escaleren? Zorg er dan zelf voor dat je extra bier of andere alcoholische versnaperingen alvast koud liggen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi all!

The next activity is on the 29th of January, the beer tasting! The activity will be online, but you can, of course, sit together depending on the measures which apply at that moment. At 8 PM we start with the tasting and we will go live on Tamars discord . During the evening we will provide you with information about the beers, stories, games and we will end the evening with a special act.

We offer two different packages, put together by Bierfederatie:
4 special beers for 12 euros including snacks
6 special beers for 16 euros including snacks

Register via the site (vvtamar.nl) before the 21th of January and let us know via email (activities.tamar@gmail.com) which package you want and with whom and where you are that evening. If you don’t know yet where you will be that night, try to let us know as soon as possible what package you want and sent the address later. If the address is in Eindhoven, we will personally deliver the packages somewhere that week, information about this will follow. If it is not in Eindhoven or you don’t want to share your address with us, we will provide an address and time where you can pick up the packages.

We hope to see you then!

XOXO the A$Y

PS: if you want to escalate even harder? Make sure that your extra beer or other alcoholic refreshments are already cold!

• Vr 29 Januari:
    Beer tasting
  • Do 4 Februari:
    Teamborrel Dames 3 - Heren 3
  • Di 9 Februari:
    ALV // GMM (online)
  • Do 11 Maart:
    Teamborrel Heren 2 - Dames 2
  • Di 23 Maart:
    AC Activiteit
  • Vr 26 Maart:
    Oostblok dag
  • Do 22 April:
    Teamborrel Heren 1 - Dames 4
  • Do 13 Mei:
    TOP dag
  • Do 27 Mei:
    AC Activiteit

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram