Aanmelden Activiteiten

• HOLIDRINK (14 Juli)
    Inschrijving sluit over 2 dagen en 5 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

14-07-2020
12-07-2020 23:57

14-07-2020 - HOLIDRINK

Beste Tamarianen,
Na het grote succes van de photohunt, vonden wij het een goed idee om nog een allerlaatste knalfuif te organizeren! Dit fuifje is dan ook meteen voor vele een inluiding van de vakantie. Daarom is het thema HOLIDAAAY. Kom allemaal in je zwembroek, bikini, stranddoek, slippers of verkleed je als iets anders zomers en orgineels!

Het fuifje zal zijn op dinsdag 14 juli (volgende week dus al!), rond 20.30 uur beginnen en bij de KIX plaatsvinden. Voorafgaand zal er een muziekbingo georganiseerd worden door de AC, hierbij zijn prachtige prijzen te winnen! Daarna zal er een knalfuifje plaatsvinden, waarbij het radje niet zal gaan ontbreken!
Wij weten dat dit kortdag is, maar hopen jullie toch allemaal te zien aanstaande dinsdag!

Liefs, de AC moppies, Jimmy, Maud en Lisa
------------------------------------------------------------------

Dear Tamarians,
After the great success of the photo hunt, we wanted to organize a very last party! This party is for many people the start of the holidays. Therefore, the theme is HOLIDAAAY. All come in your swimsuit, bikini, beach towel, slippers, or dress up as something different within this theme!

The party will be on Tuesday 14 July (so already next week!), starts at 8.30 pm and takes place at the KIX. On beforehand there will be a music bingo organized by the AC, and you can win beautiful prizes! Then there will be a party, where the wheel will not be missing!
You can register until next Sunday evening, 12 July, 23.57. We know this is short day, but hope to see you all next Tuesday!

Love, the AC moppies, Jimmy, Maud and Lisa

• Di 14 Juli:
    HOLIDRINK
  • Vr 4 September:
    [GEANNULEERD] Hajraa buitentoernooi

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram