Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

07-02-2020
10-02-2020
17-11-2019 23:57

07-02-2020 t/m 10-02-2020 - Oostblok

Lieve Tamarianen,
Ook dit jaar organiseert de Oostblokcie een citytrip naar een leuke stad in Europa. Zet 7 februari 2020 in je agenda, want dit weekend ben je niet in Nederland! Op 7 februari stappen we het vliegtuig in en op 10 februari zijn we weer terug in ons kikkerlandje. Welke stad het gaat worden, is nog een geheimpje. Dit wordt later bekend gemaakt. Praag en Napels vallen helaas al af, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere steden om te bezoeken!
Net als voorgaande twee jaren worden er weer leuke activiteiten georganiseerd. In Praag bezochten we de dierentuin, voltooiden we foto-opdrachten en in de avonden werd er lekker gegeten onder het genot van een biertje/drankje. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan om de leuke verhalen van de 15 Tamarianen die vorig jaar zijn meegeweest.
De reis zal rond de 130 euro p.p. gaan kosten, dit is inclusief vliegreis, accommodatie en eten! Voor meer informatie kun je altijd Marloes, Thijs, Arie of Maaike aanspreken. Zij zullen klaarstaan om al je vragen te beantwoorden! Verder kan je mailen naar oostblok@vvtamar.nl

21-05-2020
24-05-2020
18-02-2020 23:57

21-05-2020 t/m 24-05-2020 - TOP-Weekend

Arrrrr piraatjes,

Met hemelvaart gaan we op zoektocht naar de schat van Dollie 'Double-Crossed' Clemons. Versterk kapitain Laguna en laat je ware aard zien.

Klik hier voor de promotie video!

Wanneer: Hemelvaart 2020 (21 mei tot 24 mei)
Waar: waar de zeewind ons zal brengen
Kosten: Ongeveer 55 euro per persoon

Het ToP-weekend zal in het teken staan van leuke spelletjes, goede gesprekken, een paar biertjes en natuurlijk gezelligheid.
Er zitten drie maaltijden per dag bij de prijs inbegrepen.

Meld je snel aan want er kunnen maar 49 Tamariaanse piraten mee!

Arrr pirates,

With the ascension weekend we go searching for the treasure of Dollie 'Double-Crossed' Clemons. Strengthen captain Laguna and show us your true nature.

Click here for the promotion video!

When: Ascension Weekend 2020 (21 May to 24 May)
Where: where the sea wind will take us
Cost: About 55 euros per person

The ToP-weekend will be dominated by fun games, good conversations, a few beers and of course fun.

Three meals a day are included in the price.

Register quickly because only 49 Tamarian pirates can take part on this gread weekend!

12-06-2020
14-06-2020
14-02-2020 23:57

12-06-2020 t/m 14-06-2020 - Hajraa buitentoernooi

12, 13 en 14 juni vindt het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa plaats in Eindoven Ún Tamar doet hier aan mee! Zaterdag en zondag zullen volleybalwedstrijden gespeeld worden in het zonnetje en vrijdag en zaterdagnacht zal er een feest zijn in de markthal die doorgaat tot in de late uurtjes!
Kosten zijn 90 euro per team. Kan je maar 1 dag, maar wil toch graag meedoen? Of wil je graag met je complete team meedoen? Geef dit dan door aan het bestuur!

-----------------------------------------------------------------------------

12th, 13th and 14th of June the largest volleyball tournament on grass will take place in Eindhoven and Tamar will participate! Saturday and Sunday several matches will be played in the sun and Friday and Saturday evening/night there will be a party in the Markthal!
The costs are 90 euro's per team. If you can only join 1 of the days, but still want to participate. Or do you want to join with your whole team? Please contact the board!

• Wo 29 Januari:
    Wedstrijden H3,H1,H2,H4,D1
  • Ma 3 Februari:
    Wedstrijd D4
  • Di 4 Februari:
    Wedstrijd H3
  • Wo 5 Februari:
    Wedstrijden D1,D3,H4,D2,H1
  • Wo 5 Februari:
    Golden Game D3
  • Vr 7 Februari:
    Oostblok
  • Ma 10 Februari:
    Wedstrijd D5
  • Wo 12 Februari:
    Wedstrijden D3,D4,H1,H3,D1,D2,H2
  • Wo 12 Februari:
    Golden Game H3

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram