Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

29-09-2020
26-09-2020 23:57

29-09-2020 - Kennismakingsactiviteit

Hey jij, ben jij er #bij?
Het is niet niks, 29 september activiteit in de kix.
Het wordt een hele hoop gezelligheid bij de kennismakingsactiviteit.
Het is bizar het is samen met alle andere mensen van Tamar.
Misschien is het hier nog even wennen, maar je kunt hier een hoop nieuwe mensen leren kennen.
Ook als je iedereen al kent, zorg dan ook zeker dat je er bij bent.
De tijd dat je wordt verwacht is om acht.
Wil je een mooie avond met Tamar beleven? Zorg dan dat je je voor 26 september via de site (vvtamar.nl) hebt ingeschreven.
Er komt sowieso tantoe veel lol, dus schrijf je snel in want vol=vol.
Je zal ingedeeld worden in een groepje van vier en met hun heb je de hele avond plezier.
Voor deze activiteit hoef je niks te betalen, dus zorg dat je er bent voor weer een avond vol mooie verhalen.
Dus ben jij ook #bij, dan maak jij ons heel blij!
Mocht je nog vragen hebben over de activiteit, kan je die altijd bij ons kwijt.

XOXO Romar, Renate, Lieke en Julia

----------------------------------------

Hey jij, ben jij er #bij?
We would like to invite you the 29th of September for a night to remember.
It will be an activity to get to know everyone and since there are games you might become number-one.
It will be in the Kix, our favorite bar, with both new and old members of Tamar.
Make sure to subscribe on the website, before 26th of September in the night. (vvtamar.nl)
Unfortunately the Kix is not that big, the activity can be full, so be quick You will be seated at tables of four, so at the end of the night your group members will not be strangers anymore.
The activity is for free and is organized by the new AC.
Don’t be late, it starts at eight.

XOXO Romar, Renate, Lieke en Julia

30-09-2020
29-09-2020 23:59

30-09-2020 - Scheidsrechterscursus / referee course

Als je nog nooit gefloten hebt of graag de regels hiervoor nog even wilt opfrissen, meld je dan aan voor de scheidsrechterscursus. Deze zal om 19:15 uur beginnen en zal plaatsvinden in de Tennishallen.

-----------------------------------------------------------------------------

If you do not know how to referee or if you want to freshen up the rules, then subscribe for this referee course. It will start at 7.15 PM at the Tennishallen.

• Di 29 September:
    Kennismakingsactiviteit
  • Wo 30 September:
    Wedstrijd D3
  • Wo 30 September:
    Scheidsrechterscursus / referee course
  • Do 1 Oktober:
    Wedstrijden D2,H3
  • Vr 2 Oktober:
    Hervatting ALV
  • Di 6 Oktober:
    Wedstrijden D4,H4
  • Wo 7 Oktober:
    Wedstrijden D2,D5,D1
  • Do 8 Oktober:
    Wedstrijd H1
  • Di 13 Oktober:
    Wedstrijd D3

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Tamar Facebook Tamar Wiki Tamar Instagram