Training op maandag

Al onze teams trainen op maandag tussen 18:30 en 23:30 uur. De trainingen vinden plaats in hal 2 of 3 van het studentensportcentrum

Groep Trainer
Dames 1 Daan*
Dames 2 Cas
Dames 3 Rogier
Dames 4 Laura
Dames 5 Fenna
Heren 1 Ingrid*
Heren 2 Daan*
Heren 3 Remko
Heren 4 Andreea
Recreanten Irene

*) Hoofdtrain(st)er vanuit het Studenten Sportcentrum

Training op woensdag

Tot aan het begin van de competitie op 7 oktober zullen alle teams ook op de woensdagavond trainen. De tijden hiervan zijn op de homepagina te vinden.

Tijdens de competitie trainen teams op woensdagavond tussen 20:00 uur en 23:30 uur in de weken waarin ze geen wedstrijd hebben én in de weken waarin ze op maandag wedstrijd hebben, als de zaalruimte dat toelaat. Deze trainingen vinden plaats in hal 3 van het studentensportcentrum, tenzij bij het team anders aangegeven. Hou de teampagina of agenda in de gaten voor weekspecifieke info wat betreft deze 'extra trainingen'.

Recreanten

Mocht je belangstelling hebben om bij Tamar als recreant te spelen, neem dan even contact op met de Technische Commissie ( ). Zij zullen je dan meer informatie geven betreft de recreantengroep.

Meetrainen

Je kunt drie keer met ons meetrainen voordat je moet beslissen of je lid wil worden. Stuur een mail naar de technische commissie ( ) als je een keer mee wil trainen en niet weet bij welke groep je terecht kunt.

Teamdag heren2 2016/2017