Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Lidmaatschap

Er zijn drie verschillende manieren waarop je lid kunt zijn van Tamar. Hoeveel contributie je per seizoen betaalt, is afhankelijk van het soort lidmaatschap. De contributiegelden kunnen ieder jaar opnieuw worden vastgesteld.

Dit zijn de bedragen van het seizoen 2020-2021.
  • Competitiespelend (geheel doordeweeks): je betaalt per seizoen € 56,70,- contributie*.
  • Meetrainen met wedstrijdteam: je betaalt per seizoen € 38,- contributie*.
  • Meetrainen met het trainingsteam: je betaalt per seizoen € 35,- contributie*.

• Interesse om donateur te worden? Hiervoor hebben wij de volgende opties:
  • Brons: Je doneert hiervoor € 10,- per seizoen en krijgt daarmee alle uitgegeven Tamarindes in het jaar en maandelijks de nieuwsbrief, beide per mail.
  • Zilver: Je doneert hiervoor € 25,- per seizoen en krijgt daarmee het bovenstaande én gratis barbeque en lunch bij deelname aan het Taamr toernooi.
  • Goud: Je doneert hiervoor € 50,- per seizoen en krijgt daarmee het bovenstaande én gratis inschrijving van één team bij het Tamar toernooi. Daarnaast zal je naam in elke Tamarinde vermeld worden.

• Je kunt alleen trainen en wedstrijden spelen bij Tamar als je een sportkaart van het studentensportcentrum hebt. Om donateur te zijn, heb je natuurlijk geen sportkaart nodig. Voordat je besluit of je lid wil worden, mag je eerst drie keer gratis meetrainen.

*) Inclusief de € 5,- bijdrage van de contributieregeling, welke je kan terugverdienen en inclusief de € 10,- aan activiteitengeld, welke je terugkrijgt als je geen/minder activiteiten hebt gevolgd.