Aanmelden Activiteiten

• Pubquiz (31 Mei)
    Inschrijving sluit over 4 dagen en 23 uur.
  • Eind BBQ (7 Juni)
    Inschrijving sluit over 8 dagen en 23 uur.
  • Intern Eindtoernooi (25 Juni)
    Inschrijving sluit over 28 dagen en 23 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Lidmaatschap

Er zijn drie verschillende manieren waarop je lid kunt zijn van Tamar. Hoeveel contributie je per seizoen betaalt, is afhankelijk van het soort lidmaatschap. De contributiegelden kunnen ieder jaar opnieuw worden vastgesteld.

• Competitiespelend (geheel doordeweeks): je betaalt per seizoen € 40,- contributie*.
  • Meetrainen met wedstrijdteam of Recreatief: je betaalt per seizoen € 23,- contributie*.

• Groene Donateur (ontvang de Tamarinde per post): je doneert hiervoor € 10,- per seizoen.
  • Gouden Donateur (ontvang de Tamarinde per post en neem gratis deel aan het Tamar-toernooi inclusief lunch en barbecue!): € 25,- per seizoen.

Je kunt alleen trainen en wedstrijden spelen bij Tamar als je een sportkaart van het studentensportcentrum hebt. Om donateur te zijn, heb je natuurlijk geen sportkaart nodig. Voordat je besluit of je lid wil worden, mag je eerst drie keer gratis meetrainen.

*) Inclusief de € 5,- bijdrage van de contributieregeling, welke je kan terugverdienen en exclusief de € 10,- aan activiteitengeld, welke je terugkrijgt als je geen/minder activiteiten hebt gevolgd.