Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Commissies

Tamar heeft een groot aantal commissies, die verantwoordelijk zijn voor alles wat Tamar een leuke vereniging maakt. Hieronder staan de commissies kort opgesomd. Heb je interesse om bij een of meerdere commissies te gaan? Stuur dan even een mailtje naar , want het is altijd mogelijk om een commissievergadering bij te wonen om te kijken of het werk je leuk lijkt! Daarnaast zal je als actief lid een gratis barbecue worden aangeboden op het eind van het jaar.

Activiteitencommissie

Ongeveer een keer per maand wordt er een activiteit voor onze leden georganiseerd. Deze activiteiten lopen erg uiteen en varieeren tussen Fotohunt, De Zwakste Schakel en Cycling Dinner. Alle activiteiten zijn terug te vinden op de activiteitenpagina en verslagen van activiteiten lees je terug in de Tamarinde.

Je kunt contact opnemen met de Activiteitencommissie door te mailen naar .

Leden van de Activiteitencommissie:
Gemma Bouw Iris Lauwers

Batacommissie

De batacommissie regelt alles rondom een van de leukste evenementen voor studenten: de Batavierenrace. Dit is een hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede. Zo zorgt de commissie voor het vervoer en de tenten, maar houdt ook de planning in de gaten.

Je kunt contact opnemen met de Batacommissie door te mailen naar .

Leden van de Batacommissie:
Anna de Voogel Mark Wolffensperger Remko Mulder

Beachcommissie

De beachcommissie regelt de eigen beachcompetitie van Tamar welke plaats vindt vanaf juni en doorloopt in de zomervakantie. Het reglement is terug te vinden op Mijn Tamar-Documenten. Heb je vragen of opmerkingen over deze competitie kan je contact met de commissie opnemen.

Je kunt contact opnemen met de Beachcommissie door te mailen naar .

Leden van de Beachcommissie:
Eline Langeslag Rogier Flikweert

Designcommissie

De design commissie ontwerpt het promotiemateriaal van Tamar. Heb jij onze posters al zien hangen?!

Je kunt contact opnemen met de Designcommissie door te mailen naar .

Leden van de Designcommissie:
Marit Proper Ramon van Hamond

Introcommissie

Elk jaar vertrekken er oud-studenten en komen er nieuwe leden bij. Om te zorgen dat de instroom minstens zo groot is als de uitstroom, maakt de introcommissie promotie voor Tamar tijdens de introweek.

Je kunt contact opnemen met de Introcommissie door te mailen naar .

Leden van de Introcommissie:
Marloes van der Kall Jasper Versluijs Romar Hoek

KCC

De KCC controleert vooraf aan de ALV of de penningmeester de boekhouding op orde heeft en bericht dit hier. Meestal bestaat de KCC uit voormalige penningmeesters van de vereniging.

Je kunt contact opnemen met de KCC door te mailen naar .

Leden van de KCC:
Cas Reugebrink Jesse Joustra

Redactie

De redactie verzamelt alle verhalen over activiteiten, wedstrijden en toernooien en publiceert ze in het verenigingsblad ‘de Tamarinde’, welke drie á vier keer per jaar verschijnt. Ook jouw verhalen zullen misschien wel een plaats krijgen in de Tamarinde, als je ze naar de commissie stuurt!

Je kunt contact opnemen met de Redactie door te mailen naar .

Leden van de Redactie:
Leonardo Gerritse Chi-Toan Luu Ewout Krijgsman

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en de wedstrijden. Zij proberen ervoor te zorgen dat al onze leden op hun eigen niveau kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen.

Je kunt contact opnemen met de Technische commissie door te mailen naar .

Leden van de Technische commissie:
Eline Langeslag Midas Meijs Cas Reugebrink Laura van der Wekken Marlon Nijenhuis

Toernooicommissie

In de lente of vroeg in de zomer organiseert Tamar een groot volleybaltoernooi samen met Nuvoc. Een maand eerder zal ook een 3x3 toernooi worden georganiseerd, welke meer toegankelijk is voor niet-volleyballers om kennis met Tamar te maken.

Je kunt contact opnemen met de Toernooicommissie door te mailen naar .

Leden van de Toernooicommissie:
Jasper Versluijs Valerie Geelen Maaike Konig Roy Schepers

ToP Commissie

Aan het begin van de zomer organiseert deze commissie een weekend vol activiteiten ergens in Nederland.

Je kunt contact opnemen met de ToP Commissie door te mailen naar .

Leden van de ToP Commissie:
Sietske de Louw Thijs Obers Laura van der Wekken Paula Bartelds Cas Reugebrink

Webcommissie

De webcommissie is verantwoordelijk voor de website. Tips of niet werkende pagina’s kan je natuurlijk altijd aan de commissie doorgeven!

Je kunt contact opnemen met de Webcommissie door te mailen naar .

Leden van de Webcommissie:
Floris Zeven Lisan Wolters Sanne van der Linden

Teamdag recreanten 2017

• Wo 23 Augustus:
    Intro city tour
  • Do 24 Augustus:
    Intro trainingen

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.