Commissies

Tamar heeft een groot aantal commissies, die verantwoordelijk zijn voor alles wat Tamar een leuke vereniging maakt. Hieronder staan de commissies kort opgesomd. Heb je interesse om bij een of meerdere commissies te gaan? Stuur dan even een mailtje naar , want het is altijd mogelijk om een commissievergadering bij te wonen om te kijken of het werk je leuk lijkt! Daarnaast zal je als actief lid een gratis barbecue worden aangeboden op het eind van het jaar.

Activiteitencommissie

Ongeveer een keer per maand wordt er een activiteit voor onze leden georganiseerd. Deze activiteiten lopen erg uiteen en varieeren tussen Fotohunt, De Zwakste Schakel en Cycling Dinner. Alle activiteiten zijn terug te vinden op de activiteitenpagina en verslagen van activiteiten lees je terug in de Tamarinde.

Je kunt contact opnemen met de Activiteitencommissie door te mailen naar .

Leden van de Activiteitencommissie:
Maud van Drie Maire van der Tak Iris Lauwers

Designcommissie

De design commissie ontwerpt het promotiemateriaal van Tamar. Heb jij onze posters al zien hangen?!

Je kunt contact opnemen met de Designcommissie door te mailen naar .

Leden van de Designcommissie:
Jona Pisters

KCC

De KCC controleert vooraf aan de ALV of de penningmeester de boekhouding op orde heeft en bericht dit hier. Meestal bestaat de KCC uit voormalige penningmeesters van de vereniging.

Je kunt contact opnemen met de KCC door te mailen naar .

Leden van de KCC:
Floris Zeven Cas Reugebrink Jesse Joustra

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie organiseert de verschillende activiteiten die worden gehouden tijdens het lustrumjaar van Tamar, waar ook oud-leden voor worden uitgenodigd.

Je kunt contact opnemen met de Lustrumcommissie door te mailen naar .

Leden van de Lustrumcommissie:
Nina Derks Koen Hermans Jesse Joustra Ilse Hoekstra

Raad van Advies

De Raad van Advies voorziet het bestuur gedurende hun jaar van advies en controleert of het beleid goed wordt nageleefd. Het bestuur kan hierdoor op tijd langetermijnproblemen ontdekken en oplossen. Meestal bestaat de Raad van Advies uit oud-bestuursleden.

Je kunt contact opnemen met de Raad van Advies door te mailen naar .

Leden van de Raad van Advies:
Elvira van Damme Arie Boxhoorn

Redactie

De redactie verzamelt alle verhalen over activiteiten, wedstrijden en toernooien en publiceert ze in het verenigingsblad ‘de Tamarinde’, welke drie á vier keer per jaar verschijnt. Ook jouw verhalen zullen misschien wel een plaats krijgen in de Tamarinde, als je ze naar de commissie stuurt!

Je kunt contact opnemen met de Redactie door te mailen naar .

Leden van de Redactie:
Maaike Konig Ewout Krijgsman

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en de wedstrijden. Zij proberen ervoor te zorgen dat al onze leden op hun eigen niveau kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen.

Je kunt contact opnemen met de Technische commissie door te mailen naar .

Leden van de Technische commissie:
Rik van Zwam Romar Hoek Nina Derks Marlon Nijenhuis Eline Langeslag Cas Reugebrink

Toernooicommissie

In de lente of vroeg in de zomer organiseert Tamar een groot volleybaltoernooi samen met Nuvoc. Een maand eerder zal ook een 3x3 toernooi worden georganiseerd, welke meer toegankelijk is voor niet-volleyballers om kennis met Tamar te maken.

Je kunt contact opnemen met de Toernooicommissie door te mailen naar .

Leden van de Toernooicommissie:
Koen Hermans Joris van der Zwaluw Shannen van der Grinten

Webcommissie

De webcommissie is verantwoordelijk voor de website. Tips of niet werkende pagina’s kan je natuurlijk altijd aan de commissie doorgeven!

Je kunt contact opnemen met de Webcommissie door te mailen naar .

Leden van de Webcommissie:
Lisan Wolters Floris Zeven Sanne van der Linden Chi-Toan Luu

Teamborrel D5 2018

• Do 27 September:
    Kenningsmakingsactiviteit
  • Do 27 September:
    Constitutieborrel

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.