Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Volleybalvereniging Tamar

GA JIJ STUDEREN IN EINDHOVEN OF STUDEER JE AL IN EINDHOVEN?

DAMES 1 OF HEREN 1 ZOEKT JOU!

Je kan bij Tamar op veel verschillende niveaus volleyballen, kom eens kijken! Ben je geinteresseerd om onze teams te versterken stuur dan een e-mail naar en train gerust een keer mee om de sfeer van Tamar te ervaren!

Tamar is een volleybalvereniging voor studenten, verbonden aan het Studenten Sport Centrum van de Technische Universiteit Eindhoven. Tamar onderscheidt zich van andere volleybalverenigingen door de deelname aan doordeweeks gespeelde competities, waardoor ook onze wedstrijdspelers hun weekenden vrij hebben.

Seizoen 2016-2017

vereniging 2016-2017

Meetrainen

Elke maandag is er een training voor geinteresseerden en deze vinden plaats in het Studenten Sport Centrum van de TU/e. Als potentieel lid mag je gratis drie keer meetrainen, waarna we zullen vragen om je in te schrijven. De kosten van het lidmaatschap kan je hier terug vinden. Meer informatie over de vereniging lees je verspreid over de website.

Twijfel je bij welk team je kan meespelen? Dan helpen we je met onderstaand schema alvast opweg. Je kan ook een mail sturen naar de Technische Commissie ( ), waarin je aangeeft wat voor volleybalervaring je al hebt opgedaan. Zij zullen je dan zeggen met welk team je mee kunt trainen.

Op maandagavond wordt volgens het onderstaande rooster getraind. Extra trainingen op woensdagen na 7 oktober kunnen in de agenda worden gevonden en op de pagina van elk team.

Mocht je belangstelling hebben om bij Tamar als recreant te spelen, neem dan ook even contact op met de TC ( ). Zij zullen dan aangeven met welk team je mee kan trainen. Bij voldoende animo kan een aparte recreantengroep gevormd worden.

Tijd Locatie Team

Intro city tour
  • Do 24 Augustus:
    Intro trainingen

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.