Tamar's lustrumspel 'Tamarix'

Gezellig een keer binnen volleyballen aan tafel met het volleybalkaartspel van Tamar? Het volleybal kaartspel uitgebracht voor het 10de lustrum is te koop in de webshop van Volleybaldirect.nl voor € 11,95 en voor leden ook af te halen bij het bestuur tegen een scherpe prijs van € 8,05. Ken je een vereniging, bedrijf of organisatie die geïnteresseerd is in verkoop van het spel (met winstmarge), of het spel cadeau wil doen aan werknemers/leden, neem dan contact op met huizehuis@gmail.com voor een scherp aanbod.

EindBBQ/Kenningsmakingsborrel/Cobo 2017