Aanmelden Activiteiten

• Sinterkerst (6 December)
    Inschrijving sluit over 16 dagen en 6 uur.
  • Glow Tournament (28 December)
    Inschrijving sluit over 16 dagen en 6 uur.
  • Oostblok Weekend (8 Februari)
    Inschrijving sluit over 14 dagen en 6 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Runnersworld Eindhoven Kaffe Kix Jumbo Boschdijk JumpXL Eindhoven studentenstad Wasmachine huren bij Meo Lease SponsorKliks: Sponsor jij VV Tamar gratis?! Tamarix bij Volleybaldirect.nl Studentensportcentrum Eindhoven

Gratis Tamar sponsoren met elke webshop-aankoop!

Beste Tamariaan!

Vanaf nu is het voor iedereen die VV Tamar een warm hart toedraagt mogelijk om VV Tamar GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen via deze LINK naar de gewenste webshop. Door hier te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert VV Tamar een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt: het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via VV Tamar kunt je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Op de website van SponsorKliks kan je direct zien hoeveel we samen al gespaard hebben. Elke opgebouwd spaartegoed wordt direct 1 op 1 overgemaakt aan Tamar, wanneer we steeds € 50 bij elkaar hebben verdiend.

Dus ga webshoppen via deze LINK en help de vereniging!

Alvast bedankt namens de vereniging!

Tamar Nuvoc 2018

• Ma 19 November:
    Wedstrijden D1,D2
  • Wo 21 November:
    Wedstrijden D3,H2
  • Do 22 November:
    Wedstrijden D5,H1
  • Ma 26 November:
    Wedstrijd H3
  • Wo 28 November:
    Wedstrijden D4,D5,D3,D1,H1,D2
  • Do 29 November:
    Wedstrijd H4
  • Ma 3 December:
    Wedstrijd H4
  • Do 6 December:
    Wedstrijd H1
  • Do 6 December:
    Sinterkerst

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.