Verenigings Collectie

Elk jaar biedt Tamar verenigingskleding aan voor haar leden. Zo kunnen leden joggingbroeken, sport-broekjes, - shirts, vesten en tassen bestellen met het Tamar logo erop. Ook is het mogelijk inspeelshirts aan te vragen voor het team. Twee keer per seizoen ontvangt ieder lid een mail met de mogelijkheden en prijzen.

Actie bij Runnersworld

Bij Runnersworld in Eindhoven kun je 10% korting krijgen op nieuwe volleybalschoenen als je aangeeft dat je lid bent van Tamar. Voor elk paar volleybalschoenen dat aan onze leden verkocht wordt, stort Runnersworld wat geld in onze clubkas.

Beach 2017