Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

09-03-2018
12-03-2018
18-01-2018 23:59

09-03-2018 t/m 12-03-2018 - Oostblokweekend

--english version below-- Op 9 maart gaan we met Tamar een weekend weg naar Warschau! In dit weekend staat de stad herkennen centraal, maar ook zal er veel gezelligheid zijn! De uiteindelijke kosten zijn nog niet bekend, maar we streven ernaar om onder de 100 euro te blijven. ------- On 9th March Tamar is going to Warschau. In this weekend we are going to check out the city and it would be a lot of fun. We don't know what the price for the weekend is exactly, but we wil strive for a maximum of 100 euro's

15-06-2018
17-06-2018
18-02-2018 23:59

15-06-2018 t/m 17-06-2018 - Hajraa buitentoernooi

Hajraa buitentoernooi: 15, 16 en 17 juni vindt het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa plaats in Eindoven Ún Tamar doet mee! Zaterdag en zondag zullen volleybalwedstrijden gespeeld worden in het zonnetje en vrijdag en zaterdagnacht zullen de feesten in de markthal doorgaan tot de late uurtjes. Kosten zijn 80 euro per team. Kan je maar 1 dag, maar wil toch graag meedoen? Geef dit dan door aan het bestuur! --------------------------------------------- Hajraa outside tournament: 15th, 16h and 17th of June the largest volleyball tournament on gras will take plave in Eindhoven and Tamar will participate! Saturday and Sunday several matches will be played in the sun and Friday and Saturday the parties will continue until very late. The costs are 80 euro's per team. Can you only join 1 of the days, but do you still want to participate. Please contact the board

Golden Game H4 2017

• Do 8 Februari:
    Teamborrel D4+H4
  • Do 1 Maart:
    Game night
  • Do 8 Maart:
    Teamborrel D5
  • Vr 9 Maart:
    Oostblokweekend
  • Do 10 Mei:
    TOP-Weekend 2018
  • Do 7 Juni:
    Teamborrel D3+H3
  • Vr 15 Juni:
    Hajraa buitentoernooi

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.