VVTamar

Aanmelden Activiteiten

 • Tamar Gala (22 Februari)
  Inschrijving sluit over 19 dagen en 8 uur.
 • Tamar Gala (Dates) (22 Februari)
  Inschrijving sluit over 19 dagen en 8 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Mijn Tamar

Om gebruik te maken van Mijn Tamar moet je eerst inloggen:

E-mailadres:
Wachtwoord:

Let op: Gebruik niet je @vvtamar.nl adres, maar het e-mailadres waar je Tamar mail naar doorgestuurd wordt.

Wachtwoord vergeten of aanvragen

Nog geen lid? Schrijf je hier in!

Sponsoren

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

08-02-2019
10-02-2019
03-12-2018 23:56

08-02-2019 t/m 10-02-2019 - Oostblok Weekend

Ook dit jaar organiseert de Oostblocsie weer een super toffe city trip naar een stad in Europa en hier moet jij natuurlijk echt bij zijn! De locatie voor dit jaar is Praag!.
Vorig jaar zijn we met tien tamarianen naar Napels gegaan! We kwamen vrijdagavond aan en vlogen maandagochtend terug. Op de planning stond een tour door Napels en een dagtrip naar Pompeď! In de avonden gingen we uiteten, drankjes doen op het terras en op zoek naar enkele leuke kroegen voor degene die wilde. Het was een groot succes, waardoor we natuurlijk dit jaar met meer tamarianen willen gaan!
De reis zal begin februari plaats vinden vlak na de TU/e tentamenweek en de kosten zullen ongeveer €130 pp zijn. In de prijs zit het vliegticket, hostel en eten. De activiteiten zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie kan je altijd iemand van de commissie aanspreken. Thijs, Marloes en Arie staan klaar om je vragen te beantwoorden! Mailen kan natuurlijk ook via oostblok@vvtamar.nl.
Ben jij nu al overtuigd? Meld je dan via de website aan! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in!
DISCLAIMER: aangezien vliegtickets in verloop van tijd kunnen fluctueren, zal het niet 100% zeker zijn dat we daadwerkelijk naar Praag gaan. Mocht je je definitief hebben ingeschreven en we gaan uiteindelijk naar een andere plaats, dan krijg je uiteraard nog de optie om af te haken.

22-02-2019
22-02-2019
08-02-2019 23:56

22-02-2019 - Tamar Gala

Dames en heren, pak die pennen maar uit de la en zet de kopjes thee maar klaar want het V.V. Tamar gala is dichterbij dan ooit tevoren! Een avond gevuld met lekkere drankjes en prachtig geklede mensen. Een avond gevuld met muziek en dans. Een avond dat is uniek in de Tamar geschiedenis, en JIJ kan daar bij zijn

Op 22 februari zal de KIX omgetoverd worden in een prachtig gala paleis om de derde lustrum activiteit van het jaar te houden. Jij en je gala partner worden verwacht vanaf 22:00 voor de openingsdans. Daarna zal in de avond de muziek verzorgt worden door een goeie DJ. Meld je aan voor maar €5 voor een avond die alles heeft.

Aangezien we graag het feest zo toegankelijk mogelijk willen houden, is er geen strakke dress code. White ties voor de heren wordt nog steeds gewaardeerd, maar een nette blouse met mogelijk een strikje voldoet ook al. Voor de dames is elke vorm van jurk mogelijk om te dragen.

Wacht niet langer! Vraag je date en meld je aan voor een geweldige avond!

-----------------------------------------------------------------------------

Ladies and gentlemen, take your pens out of the drawer and prepare your cups of tea because the V.V. Tamar gala is closer than ever before! An evening filled with delicious drinks and gorgeously dressed people. An evening filled with music and dance. An evening that is unique in the Tamar history, and YOU can be there!

On February the 22th the KIX will be transformed into a beautiful gala palace to facilitate the third lustrum activity of Tamar. You and your gala partner will be expected from 22:00 to attend the opening dance. Afterwards, the evening will be enriched with music from an amazing DJ. Sign up for only €5 and experience this memorable evening that will have it all.

Since we want to keep the party as accessible as possible, the dress code has been relaxed. White ties for the gents is still allowed but a nice shirt with (possibly) a tie is enough. For the ladies, every form of a dress will suffice.

Do not wait any longer! Ask out your date, subscribe and be assured of an amazing evening!

22-02-2019
22-02-2019
08-02-2019 23:56

22-02-2019 - Tamar Gala (Dates)

Voor het volledige gala gevoel mag je natuurlijk ook een date meenemen. Hiervoor hebben we een speciale aanbieding voor jou. Als je een date meeneemt hoeft de date maar €3 betalen. Je kan je date aanmelden door jezelf hier aan te melden.

-----------------------------------------------------------------------------

For the full gala experience, you can of course bring a date. For this we have a special offer for you. If you bring a date, then he/she will only have to pay €3. You can subscribe your date by subscribing yourself to this sign up.

Kennismakingsactiviteit 2018

Kennismakingsactiviteit 2018

Agenda

 • Ma 21 Januari:
  Wedstrijd D5
 • Wo 23 Januari:
  Wedstrijden H2,H4,H1
 • Wo 30 Januari:
  Wedstrijden D5,D2,D1
 • Do 31 Januari:
  Wedstrijden D3,D4,H4
 • Ma 4 Februari:
  Wedstrijden H3,H4
 • Wo 6 Februari:
  Wedstrijden D4,D1,D2,D3
 • Do 7 Februari:
  Wedstrijd D5
 • Vr 8 Februari:
  Oostblok Weekend
 • Wo 13 Februari:
  Wedstrijden H4,H2,H3

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Doordeweeks Volleybal

Flyer Tamar

Oud-leden

DONATEUR worden?

Controleer ook of u al op de oud-ledenlijst staat en blijf op de hoogte van toernooien en lustrumactiviteiten!

Tamar Facebook Tamar Twitter Tamar Wiki Tamar Tube

VVTamar