Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

20-08-2018
18-08-2018 23:59

20-08-2018 - Intro: flyeren limbopad

Op maandag verwelkomen we tussen 9:00 en 10:00 de toekomstige studenten op het Limbopad. We gaan daar dus vol enthousiasme Tamar flyers uitdelen. ---- English version---- At Monday we welcome the future students at the “Limbo pad” from 9:00 till 10:00. So we will be handing out Tamar flyers with full enthusiasm.

21-08-2018
19-08-2018 23:59

21-08-2018 - Intro: groene loper

Dinsdag 21 augustus begint het echte werk met het Groene loper festival. Tussen 13:00 en 17:00 staan we op de Groene loper met waterspelletjes. Daarnaast delen we een veld met Hajraa. Een helft Tamar, een helft Hajraa. Dit is het moment om Tamar in het licht te zetten en te laten zien dat wij de leukste volleybal vereniging van Eindhoven zijn. Er moet op deze dag redelijk wat worden opgebouwd en gepromoot. Daarbij kunnen we altijd een paar handen gebruiken. ----English version---- The real work starts at Tuesday 21th August with the Green strip market. Between 13:00 and 17:00 we are at the Green strip with watergames. Furthermore, we share a Field with Hajraa. One half Tamar, one half Hajraa. This is the moment to put Tamar in the spotlight and to show that Tamar is the best volleyball club in Eindhoven. At this day we need set up quite some material and we also need to promote here. We could always use a set of hands for this.

22-08-2018
20-08-2018 23:59

22-08-2018 - Intro: city tour

Woensdag 22 augustus zal er een city tour plaats vinden, deze start om 09:00 en eindigt om 17:00. We hebben hiervoor een aantal leuke activiteiten bedacht waaronder een speedometer om te kijken wie het hardste kan smashen. Ook zal er een volleybal veld staan om gezellig een potje te spelen. Verder zal er op de woensdag middag ook gepromoot worden op de Fontys. ---- English version ---- At Wednesday 22nd August there will be the city tour. It starts at 9:00 and it will and at 17:00. For this day we’ve came up with some activities such as a speedometer. Also there is a volleyball field. In the afternoon there will also be promoted at the Fontys intro.

23-08-2018
21-08-2018 23:59

23-08-2018 - Intro: introtrainingen

Op de donderdag 23 augustus vinden de workshops plaats. Dit zijn vier blokken gezamenlijk van 12:00 tot 18:00. We zoeken trainers en mee-trainers voor deze dag, zodat we ook kunnen laten zien hoe er bij ons wordt gevolleybald. Als je de training zou willen geven, stuur dan een e-mail naar intro@vvtamar.nl. ----English version---- Finally on the Thursday 23rd August the intro trainings will take place. These are four blocks from 12:00 to 18:00 all together. For this day we need trainers and extra trainees to show how we can play volleyball. If you’d like to give a training, please send an e-mail to intro@vvtamar.nl.

Tamar Nuvoc 2018

• Ma 20 Augustus:
    Intro: flyeren limbopad
  • Di 21 Augustus:
    Intro: groene loper
  • Wo 22 Augustus:
    Intro: city tour
  • Do 23 Augustus:
    Intro: introtrainingen
  • Di 18 September:
    ALV
  • Ma 24 September:
    Commissie info-avond
  • Do 27 September:
    Kenningsmakingsactiviteit
  • Do 27 September:
    Constitutieborrel

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.