Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

28-08-2019
23-08-2019 23:59

28-08-2019 - Intro Fontys studenten

Op 28 augustus vanaf 14:00 de toekomstige Fontys studenten op het Begijnenhof. We hebben daar JOU voor nodig om met vol enthousiasme Tamar flyers te flyeren. Als je een geweldig super mooi intro shirt hierbij wilt stuur dan een mailtje met je maat door naar intro@vvtamar.nl. We kunnen een shirt garanderen als je een mail stuurt voor 26 juli.
-----------------------------------------------------------------------------

At 28 Augustus we welcome the future Fontys students at the Begijnenhof from 14:00. So we need YOU to flyer flyers of Tamar with full enthusiasm. If you want an amazing beautiful intro shirt with it, send an email with your size to intro@vvtamar.nl. We can guarantee a shirt if you send an email before the 26th of July.

29-08-2019
22-08-2019 23:56

29-08-2019 - Intro: Master Kick-off

Nieuw dit jaar is dat we ook met de Master Kick-Off mee!
Op donderdag 29 augustus vinden de intro-workshops dit jaar weer plaats voor de masters. In deze 2 blokken van 15:30 tot 17:30 hebben wij de kans om te laten zien hoe er bij ons wordt gevolleybald.
Dus ben JIJ ge´nteresseerd om als trainer en mee-trainer een training te geven? Schrijf je in en stuur een email naar intro@vvtamar.nl. Als je een geweldig super mooi intro shirt hierbij wilt stuur dan een mailtje met je maat door naar intro@vvtamar.nl. We kunnen een shirt garanderen als je een mail stuurt voor 26 juli.

-----------------------------------------------------------------------------

New this year is that we also join the Master Kick-off.
On Thursday the 29nd of August the intro-workshops will take place for masters. In these two blocks from 15:30 to 17:30 we have the chance to show how we play volleyball at Tamar.
Are YOU interested in training the new members as a trainer or help-trainer? Sign up and send an email to intro@vvtamar.nl. If you want an amazing beautiful intro shirt with it, send an email with your size to intro@vvtamar.nl. We can guarantee a shirt if you send an email before the 26th of July.

• Wo 28 Augustus:
    Intro Fontys studenten
  • Do 29 Augustus:
    Intro: Master Kick-off
  • Do 19 September:
    Wissel-Algemene LedenVergadering

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.