Aanmelden Activiteiten

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken* op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

23-08-2017
22-08-2017 23:59

23-08-2017 - Intro city tour

Woensdag 23 augustus zal er een city tour plaats vinden, deze start om 09:30 en eindigt om 17:00. We hebben hiervoor een aantal leuke activiteiten bedacht waaronder reuze-beerpong en reuze-volleybal. Verder zal er op de woensdag middag ook gepromoot worden op de Fontys. ---- English version ---- At Wednesday 23rd August there will be the city tour. It starts at 9:30 and it will and at 17:00. For this day we’ve came up with some activities such as giant volleyball and volley pong. In the afternoon there will also be promoted at the Fontys intro.

24-08-2017
23-08-2017 23:59

24-08-2017 - Intro trainingen

Op de donderdag 24 augustus vinden de workshops plaats. Dit zijn vier blokken gezamenlijk van 12:00 tot 18:00. We zoeken trainers en mee-trainers voor deze dag, zodat we ook kunnen laten zien hoe er bij ons wordt gevolleybald. Als je de training zou willen geven, stuur dan een e-mail naar intro@vvtamar.nl. ----English version---- Finally on the Thursday 24th August the intro trainings will take place. These are four blocks from 12:00 to 18:00 all together. For this day we need trainers and extra trainees to show how we can play volleyball. If you’d like to give a training, please send an e-mail to intro@vvtamar.nl.

Teamdag dames 4 2017

• Wo 23 Augustus:
    Intro city tour
  • Do 24 Augustus:
    Intro trainingen

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.