VVTamar

Aanmelden Activiteiten

 • Sinterkerst (6 December)
  Inschrijving sluit over 16 dagen en 6 uur.
 • Glow Tournament (28 December)
  Inschrijving sluit over 16 dagen en 6 uur.
 • Oostblok Weekend (8 Februari)
  Inschrijving sluit over 14 dagen en 6 uur.

Voor het aanmelden ga je naar de activiteiten pagina

Mijn Tamar

Om gebruik te maken van Mijn Tamar moet je eerst inloggen:

E-mailadres:
Wachtwoord:

Let op: Gebruik niet je @vvtamar.nl adres, maar het e-mailadres waar je Tamar mail naar doorgestuurd wordt.

Wachtwoord vergeten of aanvragen

Nog geen lid? Schrijf je hier in!

Sponsoren

Runnersworld Eindhoven Kaffe Kix Jumbo Boschdijk JumpXL Eindhoven studentenstad Wasmachine huren bij Meo Lease SponsorKliks: Sponsor jij VV Tamar gratis?! Tamarix bij Volleybaldirect.nl Studentensportcentrum Eindhoven

Contributieregeling

De contributieregeling is een systeem waarbij je € 5,- van je contributie kan terugverdienen door een zelf te bepalen taak. Deze taken vind je onder 'contributieregeling' als je ingelogd bent op Mijn Tamar. Niet onbelangrijker is het dat je bij deelname aan deze regeling wordt uitgenodigd voor het Feest van de Contributieregeling! Dit houdt in gratis drinken op kosten van alle leden die hun € 5,- niet hebben terugverdiend. Grijp je kans! Met welke taak ga jij deelnemen?

Activiteiten

De maandelijkse activiteiten voor leden zijn een leuke manier om jouw volleybalvrienden ook eens buiten de sporthal te zien. Naast deze activiteiten nemen we ook regelmatig deel aan door anderen georganiseerde activiteiten. Zo gaan we naar volleybaltoernooien in heel Nederland. Maar we nemen ook deel aan de Batavierenrace.

De maandelijkse activiteiten die voor onze leden worden georganiseerd, zijn in handen van de activiteitencommissie ( ). De activiteiten die we voor onze leden organiseren verschillen bijna elk jaar. Met het onderstaande overzicht hopen we je hier een idee van te geven. Foto's van deze en van alle andere activiteiten zijn terug te vinden op de foto-pagina. Het meedoen aan activiteiten is natuurlijk vrijwillig, maar hierdoor leer je snel iedereen in de vereniging op een ongedwongen manier kennen!

- Tamar's grote TV-quiz tournament
- Nunchaku workshop
- Cocktail party
- Sinterkerst activiteit
- Spelletjesavond
- Cycling dinner
-Pubquiz
-Salsa workshop
-Kinderfeestje

Hieronder zie je de activiteiten die in de nabije toekomst op de planning staan. Om je voor een activiteit aan te melden moet je ingelogd zijn op 'Mijn Tamar'.

06-12-2018
06-12-2018
03-12-2018 23:56

06-12-2018 - Sinterkerst

English version below

Na een geslaagde kennismakingsactiviteit is het donderdag 6 december tijd voor de volgende activiteit van Tamar. In december denkt iedereen natuurlijk gelijk aan sinterklaas en kerst, daarom organiseren wij een sinterkerstavond! Speel deze avond de leukste Sinterklaas en kerstspellen en wie weet ontvang jij wel een pietendiploma! Natuurlijk drinken we tijdens deze avond ook met z’n alle een drankje, eten we een hapje en sluiten we de avond af in de Kix voor degenen die dit leuk vinden. Meld je aan via vvtamar.nl en houd het Facebookevent en dat Tamar site goed in de gaten want hier wordt later de tijd, kosten en locatie bekend gemaakt.

We hopen jullie allemaal te zien op 6 december!

-----------------------------------------------------------------------------

English version

After a successful get to know each other activity, the next Tamar activity will take place at Thursday the 6th of December. Everyone thinks about Sinterklaas and Christmas in December, so that's why we organize a Sinterkerst evening! Play the funniest Sinterklaas and Christmas games and maybe you'll get a Pietendiploma! There will be some drinks and snacks for all of you and hopefully everyone will join us in the Kix after the activity. Register on vvtamar.nl and keep an eye on the Facebook event and the Tamar site because here the time, costs and location will be announced later.

We hope to see you all!

28-12-2018
28-12-2018
03-12-2018 23:59

28-12-2018 - Glow Tournament

Op vrijdag 28 december vind het jaarlijkse VHZ-Glow in the dark volleybal toernooi weer plaats in. Wil jij al je eten eraf sporten na kerst? Dan is dit het perfecte moment! Het toernooi zal plaatsvinden van 19.00-22.00 in Nieuw-Vennep met aansluitend een feest in de kantine. De kosten voor het toernooi zullen €45,- per team bedragen. Geef je snel op want Vol=Vol!

-----------------------------------------------------------------------------

At Friday the 28th of December the yearly VHZ-Glow in the dark volleyball tournament will take place. Do you want to sport after eating all the food eaten after Christmas? This will be your perfect opportunity. The tournament will take place from 19.00-22.00 in Nieuw-Vennep with a party afterwards. The costs for this tournament will be €45, - per team. Sign in fast because Full=Full!

08-02-2019
10-02-2019
01-12-2018 23:56

08-02-2019 t/m 10-02-2019 - Oostblok Weekend

Ook dit jaar organiseert de Oostblocsie weer een super toffe city trip naar een stad in Europa en hier moet jij natuurlijk echt bij zijn! De locatie voor dit jaar is Praag!.
Vorig jaar zijn we met tien tamarianen naar Napels gegaan! We kwamen vrijdagavond aan en vlogen maandagochtend terug. Op de planning stond een tour door Napels en een dagtrip naar Pompeď! In de avonden gingen we uiteten, drankjes doen op het terras en op zoek naar enkele leuke kroegen voor degene die wilde. Het was een groot succes, waardoor we natuurlijk dit jaar met meer tamarianen willen gaan!
De reis zal begin februari plaats vinden vlak na de TU/e tentamenweek en de kosten zullen ongeveer €130 pp zijn. In de prijs zit het vliegticket, hostel, eten en de activiteiten. Voor meer informatie kan je altijd iemand van de commissie aanspreken. Thijs, Marloes en Arie staan klaar om je vragen te beantwoorden! Mailen kan natuurlijk ook via oostblok@vvtamar.nl.
Ben jij nu al overtuigd? Meld je dan via de website aan! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in!
DISCLAIMER: aangezien vliegtickets in verloop van tijd kunnen fluctueren, zal het niet 100% zeker zijn dat we daadwerkelijk naar Praag gaan. Mocht je je definitief hebben ingeschreven en we gaan uiteindelijk naar een andere plaats, dan krijg je uiteraard nog de optie om af te haken.

Teamborrel D5 2018

Teamborrel D5 2018

Agenda

 • Ma 19 November:
  Wedstrijden D1,D2
 • Wo 21 November:
  Wedstrijden D3,H2
 • Do 22 November:
  Wedstrijden D5,H1
 • Ma 26 November:
  Wedstrijd H3
 • Wo 28 November:
  Wedstrijden D4,D5,D3,D1,H1,D2
 • Do 29 November:
  Wedstrijd H4
 • Ma 3 December:
  Wedstrijd H4
 • Do 6 December:
  Wedstrijd H1
 • Do 6 December:
  Sinterkerst

Het totale overzicht met gedetailleerde informatie kan je vinden in de agenda.

Doordeweeks Volleybal

Flyer Tamar

Oud-leden

DONATEUR worden?

Controleer ook of u al op de oud-ledenlijst staat en blijf op de hoogte van toernooien en lustrumactiviteiten!

Tamar Facebook Tamar Twitter Tamar Wiki Tamar Tube

VVTamar